Після закриття справ в Україну повернувся скандальний “регіонал” Левченко

 

Народний депутат VII скликання, “регіонал” Микола Левченко, що близько шести років переховувався від правосуддя в Російській Федерації, повернувся в Україну.

Про це в четвер, 3 червня, повідомив блогер і представник Донецької області в Тристоронній контактній групі Денис Казанський у фейсбуці.

“Всі кримінальні справи проти нього в Україні закриті”, – зазначив Казанський і наголосив, що саме Левченко 28 лютого 2014 року допоміг тодішньому колабораціоністові Павлові Губарєву, що став згодом тимчасовим ватажком бойовиків “ДНР”, озвучити свій “ультиматум” на сесії Донецької міської ради.

“Після цього в Донецьку почалися безлади, які пізніше переросли в бойові дії”, – вказав Денис Казанський.

Як політик Микола Левченко став відомим завдяки своїм українофобським висловлюванням та виступами за одну державну мову в Україні – російську.

Читайте також:
СБУ повторно затримала агента ФСБ Коваленка-“Джигурду”, який повернувся з окупованого Луганська на Херсонщину. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна