Інтернет позики в Україні без зайвих питань і поручителів ℗

 

Популярність онлайн кредитування в Україні зростає. До послуг таких організацій звертаються, коли гроші потрібні в терміновому порядку. МФО (мікрофінансові організації) – найпростіший метод розв’язати фінансові проблеми. У таких організаціях можна взяти позику за 5 хвилин без зайвих питань і поручителів.

Що слід знати про LoviLave

LoviLave – це інтернет-сервіс кредитування, який видає позики до 10 000 гривень на один місяць. Для оформлення заявки не потрібно вказувати ціль отримання коштів – кредити видають на будь-які потреби.

Новим користувачам LoviLave буде доступно до 3000 гривень. Однак, щоб підвищити свої шанси на схвалення позик, радимо взяти кредит на невелику суму й строк. Як правило, можна отримати позичку до 1 500 гривень, терміном до 10 днів.

Даний онлайн-сервіс функціонує прозоро, відповідно до законодавства нашої країни. Тут не існує додаткових комісій. Абсолютно всі умови прописуються в договорі.

У LoviLave оформити позику вам допоможе робот Волі – ваш особистий віртуальний консультант. Це дозволило зробити процес отримання кредитів максимально простим і швидким, адже заявка тут заповнюється в формі діалогу. І в будь-який час ви можете отримати рекомендацію віртуального помічника.

Кому можна взяти в кредит грошові кошти

У компанії LoviLave хороший відсоток схвалення заявок клієнтів – близько 90%. Фінансові послуги сервісу доступні громадянам України у віці 18-65 років, незалежно від працевлаштування, доходів і соціального статусу.

Тут кредит може взяти тимчасово безробітний або людина, яка працює неофіційно, студент, пенсіонер, ПП або фрілансер. Навіть ті, в кого вже є незакритий кредит у якійсь іншій компанії. А крім цього, люди, в яких погана кредитна історія.

Переваги LoviLave

Основні плюси LoviLave:

• Час роботи. Сервіс працює 24/7.

• Мінімальні запити до клієнтів.

• Проста заявка, в ній вказують лише ім’я та прізвище, мобільний телефон і паспортні дані користувача.

• Для того, щоб узяти кредит, будуть потрібні лише паспорт та ідентифікаційний код. Фото документів завантажувати не буде потрібно.

• Оформлення відбувається онлайн, іти кудись не потрібно.

• Відразу після першого закритого кредиту можна взяти суму до 10 000 гривень.

• Абсолютно безкоштовне продовження. Це можна робити необмежену кількість разів.

• Постійно формуються промо-коди з вигідними знижками.

• Швидкість рішення і видачі коштів. Рішення по заявці буде прийняте за хвилину. Кредит можна отримати за 5 хвилин, разом із заповненням заявки.

Інтернет-сервіс допомагає взяти кошти за кілька хвилин, без дзвінків і контактних осіб. Процедура спрощена для зручності клієнтів.

Вказувати ціль отримання коштів не буде потрібно. Але зазвичай їх беруть на звичайні витрати, коли не вистачає до найближчої зарплати.

Яким чином взяти кредит

Щоб взяти позику, виконайте прості дії:

1. На інтернет-калькуляторі слід вказати достатню суму і час позики. Відразу ж ви побачите необхідну суму для повернення.

2. Заповнюйте онлайн-заявку в комфортній формі діалогу з роботом.

3. Отримайте рішення протягом максимум хвилини. Це просто на сайті станеться автоматично. Онлайн-система перевіряє інформацію і видає відповідь за кілька секунд.

4. Після цього слід пройти перевірку своєї картки, вказуючи її реквізити.

5. Останній крок – необхідно укласти кредитний договір. Він також буде оформлений онлайн, за допомогою цифрового підпису.

Далі кредит буде переведений на банківську картку. Найперший кредит можна отримати за 5 хвилин, наступні оформляються буквально за 1 хвилину: lovilave.com.ua

Як можна повернути кредит

За договором, ключовою умовою є повернення грошей. Для цього користувачам запропоновані кілька методів оплати:

• Оплата через особистий кабінет сервісу. Там уже збережена карта, з якої будуть списані кошти. Платіж пройде моментально і без комісій.

• Швидка оплата на сайті. Можна ввести телефон, на який зареєстрований користувач, і інтернет-система тут же покаже суму до повернення. Погасити займ можна пластиковою карткою, без відсотків. Такий спосіб стане в нагоді, коли у вас немає доступу до кабінету, або якщо потрібно погасити позику за свого родича.

• Оплата за реквізитами. Можна платити у відділенні банку, а також за допомогою онлайн-банкінгу (зокрема, Приват24). При цьому оплата обкладається відсотками і в деяких ситуаціях виконується за 3 дні.

Радимо гасити кредит на інтернет-сайті або у своєму кабінеті, так платежі проходять дуже швидко і без переплат. Якщо не виходить оплатити вчасно, потрібно оформити пролонгацію, щоб продовжити час договору. Для цього слід погасити відсотки на поточний день, і термін буде перенесений на стандартних умовах, без штрафів.

Чи надійно отримувати кредити через інтернет

Незважаючи на популярність послуг МФО, деякі люди досі побоюються брати онлайн-позики, залишаючи особисті дані на сайті мікрофінансових компаній.

LoviLave пропонує сьогодні безпечні кредити. На онлайн-сайті використані новітні протоколи шифрування, які не дають третій стороні перехопити дані клієнтів. Фахівці компанії також можуть гарантувати конфіденційність, це зазначено в договорі.

Кредит онлайн – дуже швидкий метод вирішення проблем із грошовими коштами.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна