На Одещині вже добу шукають зниклого начштабу загону морської охорони

 

На Одещині уже добу тривають пошуки зниклого начальника штабу Одеського загону морської охорони Держприкордонслужби Олексія Черткова.

Про це повідомила вранці в середу, 2 червня, речниця загону морської охорони ДПСУ Наталія Гуменюк в коментарі “Укрінформу”.

“Протягом доби правоохоронцям, включно з УСБУ, не вдалося знайти зниклого 1 червня начштабу загону морської охорони ДПСУ Олексія Черткова – вранці 1 червня він вийшов з дому, але в розташування загону не прибув”, – зазначила Гуменюк.

Зазначається, що з капітаном зранку було втрачено і телефонний зв’язок. Гуменюк також спростував чутки про те, що Черткова нібито знайдено пізно увечері 1 червня.

Як писала “Новинарня“, 1 червня в Одесі зник начальник штабу прикордонної служби Одеського загону Морської охорони Олексій Чертков.
Чертков вийшов зі свого будинку по вулиці Грушевського о 6:30 у вівторок 1 червня, але у розташування загону не прибув.
До його пошуків залучені всі компетентні органи, включно з військовою контррозвідкою Служби безпеки України.

Довідково:
Одеський загін морської охорони здійснює охорону державного кордону в Чорному морі – від Криму до Дунаю, в тому числі 98 миль самої ріки). Зокрема, контроль за плаванням і перебуванням українських та іноземних невійськових суден і військових кораблів у територіальному морі, заходженням іноземних невійськових суден і військових кораблів у порти України та перебуванням у них; охорону суверенних прав України в її Виключній (морській) економічній зоні.

Читайте також:
На Одещині загинув військовослужбовець ВМСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна