Командувач ССО Галаган здійснив офіційний візит до Туреччини

 

Командувач Сил спеціальних операцій Збройних сил України генерал-майор Григорій Галаган здійснив дводенний візит до колег із Турецької Республіки.

Про це в п’ятницю, 28 травня, інформує пресслужба командування ССО ЗСУ.

“Під час візиту, командувачі ССО України та Турецької Республіки обговорили можливі напрямки подальшої взаємовигідної військової співпраці. Крім того, члени української делегації ознайомились та оглянули об’єкти інфраструктури та підготовки ССО Туреччини”, – йдеться в повідомленні.

Протягом візиту було запропоновано залучення турецьких армійців до заходів бойової підготовки ССО України, зокрема спільні тактичні тренування, а також участь українських представників у турецьких навчаннях.

Зазначається, що окремим питанням була підготовка та розвиток інструкторського складу, взаємний обмін інструкторами для проведення фахових курсів в навчально-тренувальних центрах обох країн.

“Світова практика та умови сьогодення показують нам, що дієве співробітництво та взаємовигідна співпраця є ефективними інструментами для розвитку результативного партнерства та сприяння підтримання безпеки у Чорноморському басейні”, – наголосили в пресслужбі.

Читайте також:
“Коли побачу в прицілі Миколу, який перейшов у Криму в ФСБ – буду стріляти”. Велике інтерв’ю командувача ССО Григорія Галагана

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна