Генсекретарка ОБСЄ Гельґа Шмід прибула на Донеччину

 

Генсекретарка Організації з безпеки і співробітництва в Європі Гельґа Шмід прибула в Донецьку область.

Про це в п’ятницю, 28 травня, інформує пресслужба Донецької обласної держадміністрації.

“Генеральна секретарка ОБСЄ Гельґа Марія Шмід та перша заступниця міністра закордонних справ України Еміне Джапарова прибули до Донецької області з дводенним робочим візитом”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у Краматорську гостей зустріли члени місії ОБСЄ, які виконують обов’язки у Донецькій області, керівництво ООС та представники Донецької облдержадміністрації.

Під час візиту генсекретарка ОБСЄ та урядовиця відвідають КПВВ “Новотроїцьке”, регіональний офіс ОБСЄ у Донецькій області та зустрінуться з головою ДонОДА, керівником обласної військово-цивільної адміністрації Павлом Кириленком.

Генсекретарка ОБСЄ розпочала свій візит в Україну 26 травня.

У Києві вона вже зустрічалася, зокрема, з віцепрем’єр-міністром – міністром з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Олексієм Резніковим, міністром закордонних справ Дмитром Кулебою, керівником Офісу Президента Андрієм Єрмаком.

Триватиме візит очільниці ОБСЄ до 30 травня.

Читайте також:
Португалія заблокувала згадку про депортацію татар у заяві ЄС щодо Криму в ОБСЄ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна