У Львові відкриють перший в Україні центр вакцинації населення

 

Перший в Україні центр вакцинації населення відкриють у Львові в суботу, 29 травня, на території стадіону “Арена Львів”.

Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Максим Козицький у фейсбуці.

“У Львівській області відкриють перший в Україні центр вакцинації населення. Вже цієї суботи жителі області, які зареєструвалися через застосунок «Дія», зможуть отримати вакцину проти коронавірусної інфекції в центрі вакцинації населення”, – повідомив Козицький.

За його словами, в центрі працюватимуть медики, реєстратори, вакцинатори, бригада швидкої допомоги, а також відповідальні за протипожежну і протиепідемічну безпеку.

“Метою відкриття ЦВН є забезпечення стійкої здатності проводити щеплення зараз та в майбутньому, створюючи своєчасний доступ до вакцин від COVID-19 для якомога більшої кількості дорослого населення”, – написав Козицький.

Читайте також:
В Україні офіційне число померлих від COVID-19 з початку пандемії сягло 50 тисяч. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна