СБУ вночі проведе антитерористичні навчання в київському метро

 

У столиці вночі 28 травня Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України Києві та Київській області проведе планові антитерористичні навчання в Шевченківському районі на декількох об’єктах комунального підприємства “Київський метрополітен”.

Про це в четвер, 27 травня, інформує пресцентр СБУ.

Навчання заплановані за участю підрозділів Національної поліції України, Національної гвардії України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій та органів державної влади.

“Під час проведення навчань можливе тимчасове обмеження руху транспортних засобів і пішоходів, перевірка документів, що засвідчують особу. СБУ закликає гостей та жителів столиці зберігати спокій, із розумінням поставитися до можливих обмежень і незручностей, належним чином реагувати на законні дії правоохоронців. Усі дії відбуватимуться в межах чинного законодавства”, – йдеться в повідомленні.

Водночас у спецслужбі просять громадян дотримуватися правил особистої безпеки і в разі виявлення підозрілих предметів або засобів ураження, отримання інформації про наміри здійснення диверсійної і терористичної діяльності або інших протиправних дій звертатися за телефоном “гарячої лінії” столичного управління СБУ за тел.: (044) 253-06-71.

Читайте також:
СБУ провела антидиверсійні навчання в акваторії Чорного моря. Легенда – теракт в морпорту. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна