На Волині просять заборонити “ОПЗЖ” та “Партію Шарія”

 

Депутати Волинської обласної ради просять заборонити діяльність політичних сил “ОПЗЖ” та “Партії Шарія”.

Відповідне звернення до президента, Верховної Ради та Мін’юсту ухвалили на засіданні у четвер, 27 травня, пише місцеве видання “Конкурент”.

Ініціатором стала фракція “Свобода”.

У тексті звернення зазначається, що “окрім боротьби, що ведеться за суверенітет на східних кордонах, є і внутрішній ворог, який розхитує ситуацію та підточує основи державотворення”.

Депутати переконані, що “за проросійськими політиками завжди йдуть російська зброя і російські танки”, тому щоб не допустити цього, необхідно “вже сьогодні заборонити діяльність рупорів Кремля”.

Вони вимагають підготувати та ухвалити законопроєкт та відповідні регуляторні акти, які би заборонили фактичну діяльність партій “Опозиційна платформа – За життя” та “Партія Шарія” – як таких, що “відстоюють і активно просувають інтереси російського агресора і є, по суті, колаборантами Кремля”.

Читайте також:
ОАСК відкрив провадження за позовом Мін’юсту щодо заборони “Партії Шарія”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна