Зеленський утворив на Донеччині ще одну військово-цивільну адміністрацію

 

Президент Володимир Зеленський утворив Слов’янську міську військово-цивільну адміністрацію Краматорського району Донецької області.

Як передає “Новинарня“, відповідний указ №210/2021 від 26 травня опублікований на сайті глави держави.

“Утворити Слов’янську міську військово-цивільну адміністрацію Краматорського району Донецької області”, – зазначається в документі.

Також президент доручив командувачу об’єднаних сил, голові Донецької обласної державної адміністрації здійснити відповідно до закону про ВЦА заходи, пов’язані з утворенням військово-цивільної адміністрації.

Нагадаємо, в квітні міський голова Слов’янська Вадим Лях закликав ввести на території міста військово-цивільну адміністрацію, щоби на тлі цього припинити повноваження чинної міськради та призначити позачергові вибори. Після цього, за його планами, місто може повернутися до попереднього устрою.
Відповідне звернення він тоді направив голові Донецької військово-цивільної обладміністрації Павлові Кириленку.

Читайте також:
У Слов’янську на засідання сесії міськради принесли прапор Росії. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна