Генерал Наєв вакцинувався від COVID-19

 

У Командуванні об’єднаних сил Збройних сил України триває щеплення особового складу від коронавірусної інфекції. Першим процедуру вакцинації пройшов командувач генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Про це у вівторок, 25 травня, повідомили в пресцентрі КОС ЗСУ.

“Вакцинація є найефективнішим способом протидії поширенню захворюваності. Кожен військовослужбовець зобов’язаний дотримуватися правил безпеки, вживати заходів до запобігання захворюванню, травматизму, щодня підвищувати свою фізичну підготовку та загальну загартованість організму. А обов’язок командира – забезпечити збереження життя і зміцнення здоров’я особового складу. Тому ми робимо все можливе, щоб всі мали можливість зробити щеплення”, – цитує Наєва його пресслужба.

Зазначається, що в Командуванні на наразі вакциновано понад 90 відсотків особового складу.

Крім цього, вакцинацію проводять у підпорядкованих підрозділах, які несуть службу на півдні України.

Начальник військово-медичного центру Командування полковник Олександр Лабунець зауважив, що перед щепленням військовослужбовці заповнюють письмову згоду та проходять медичне обстеження, щоб визначити, чи немає протипоказань до вакцинації.
Після уколу всі перебувають під наглядом лікарів на випадок погіршення стану.

Читайте також:
Хомчак вакцинувався від COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна