Обвинувачення в смерті Марадони висунули сімом медикам

 

Сімом медикам висунули обвинувачення у смерті легендарного аргентинського футболіста Дієго Марадони

Про це в четвер, 20 травня, інформує агентство Efe.

Прокуратура зазначила, що робота медичної бригади, яка допомагала футболісту, була “неадекватною, недосконалою і безрозсудною” і залишила “стан здоров’я пацієнта напризволяще”.

Розтин тіла Марадони засвідчив, що він помер внаслідок гострого набряку легенів, вторинного щодо хронічної серцевої недостатності.

Обвинуваченим загрожує позбавлення волі на строк від восьми до 25 років.

Прокуратура попросила суддю заборонити обвинуваченим залишати Аргентину. Всі вони – медичні працівники, які відвідували Марадону перед смертю.

Нагадаємо, легендарний футболіст Дієго Марадона помер 25 листопада 2020 року в Буенос-Айресі.
2 листопада він був госпіталізований в клініку в Ла-Платі через анемію та зневоднення. Наступного дня його перевели в санаторій в містечку Олівос, де незабаром зробили операцію через гематому на голові.

11 листопада 60-річний Марадона був виписаний з лікарні та переїхав у власний будинок на околиці Буенос-Айреса, де й помер через два тижні.
Відомо, що колишній спортсмен мав алкогольну залежність.

Читайте також:
Марадона: Я фанат Путіна і хочу йому допомогти

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна