Державіаслужба скасувала права SkyUp на виконання 33 маршрутів

 

Державна авіаційна служба анулювала права лоукостера SkyUp на виконання 33 маршрутів із Києва, Львова, Одеси, Запоріжжя і Харкова за кордон.

Про це інформує сайт avianews.com.

Права на польоти були анульовані на основі заяви авіакомпанії.

SkyUp відмовився від рейсів з Києва в Попрад, Нюрнберг, Ганновер, Афіни, Стокгольм, Меммінген, Амман, Дюссельдорф, Штутгарт, Кельн, Любляну, Копенгаген, Братиславу, Брно, Остраву і Гданськ.

Зі Львова лоукостер не літатиме у Мюнхен, Штутгарт, Братиславу, Амстердам і Прагу; з Одеси – у Мюнхен, Афіни, Ларнаку і Амстердам; із Запоріжжя – у Берлін, Штутгарт, Тель-Авів і Прагу; з Харкова – у Братиславу, Тель-Авів і Прагу.

Крім того, Державіаслужба зменшила можливу частоту польотів SkyUp на рейсах з Києва у Єреван, Аліканте, Катанію, Ріміні, Болонью, Пальму-де-Майорку також на основі звернення авіакомпанії.

У виданні зазначили, що авіаперевізники зазвичай добровільно відмовляються від прав на маршрути, які не вважають перспективними. Це дозволяє отримати більше балів при подачі заявки на інші більш популярні напрямки.

У конкурсі на маршрути Державіаслужба враховує, як авіакомпанії використовували видані раніше дозволи.

Читайте також:
Ізраїль заборонив в’їзд громадянам України

Авіакомпанія з ОАЕ сплатила понад 3,7 млн грн за польоти над окупованим Кримом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна