Житомирщина завтра виходить із “червоної” зони

 

За результатом позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС із 5 травня 2021 року на території Житомирської області скасовується “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Про це повідомив міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов у фейсбуці.

“Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 05 травня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Житомирської області, та застосувати на території Житомирської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для помаранчевого рівня епідемічної небезпеки”, – написав Немчінов.

Нагадаємо, в Україні проятгом 3 травня зареєстрували 2 472 нові випадки зараження коронавірусом.
За останню добу найбільша кількість підтверджених випадків зареєстрована у Донецькій (324), Черкаській (253), Дніпропетровській (220), Харківській (191) та Одеській (168) областях.

Читайте також:
В Україні за добу в 10 областях не зробили жодного щеплення проти COVID-19

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна