Соратник Ахметова і ексрегіонал Колесніков створює нову політичну партію

 

Колишній член “Партії регіонів”, бізнесмен та соратник олігарха Ріната Ахметова Борис Колесніков створює нову політичну партію “Україна – наш дім”.

Про це Колесніков заявив у вівторок, 4 травня, в коментарі “Радіо Свобода”.

Раніше пресслужба політика заперечила, що він працює над новою політсилою, наголосивши, що Колесніков сконцентрований на бізнесі, хокеї та благодійності. Однак після виходу матеріалу, він зв’язався з виданням і заявив, що “сталося певне непорозуміння”.

“Я справді займаюся створенням нового політичного проєкту. Він матиме назву “Україна — наш дім”. Його основна ідея — зібрати найкращих людей з усіх сфер: промислового та аграрного сектора, сфери інформаційних технологій, медицини, освіти, соціальної сфери, малого та середнього бізнесу”, — пояснив Колесніков.

Ексрегіонал наголосив, що давно мав ідею створити подібну партію, тому що в Україні “відчувається дефіцит професійних селфмейд-людей”. Він додав: потенційних виборців у політсили багато — від студентства до пенсіонерів. Політик планує презентувати нову політичну силу упродовж наступних 30 днів. Вона, за його словами, не буде партією одного регіону, а в політсилі — кілька людей із “Партії регіонів”.

“У нас є спеціалісти і зі Львова, і з Ужгорода, і з Луцька, і з Вінниці, і з Одеси, і з Харкова, і з Дніпра. З “Опозиційного блоку” у партії поки що немає нікого, а з Партії регіонів — кілька людей. Конкретні прізвища ви зможете дізнатись на з’їзді”, — додав Колесніков.

Довідково:
Борис Колесніков — нардеп V, VІ, VII скликань. Працював в уряді експрем’єр-міністра Миколи Азарова міністром інфраструктури та віцепрем’єром.
Був відповідальним за проведення в Україні Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Власник телеканалу XSport та хокейного клубу Донбас.

Читайте також:
“Опудало городнє”. В мережі з’явилося відео, як кандидат в нардепи Колесніков спілкується з виборцями

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна