Дудь відцензурував інтерв’ю EeOneGuy, вирізавши фрагменти про Голодомор і війну РФ проти України

 

Український відеоблогер EeOneGuy (Іван Рудський) звинуватив російського блогера й журналіста Юрія Дудя в тому, що той вирізав із його інтерв’ю слова про Голодомор та про війну РФ проти України й окупацію територій.

Про це він повідомив 2 травня у Twitter.

“Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся – жертва Голодомору. Дідусь-жертва репресій НКВС. А тепер Україна має війну з Росією”, – написав Рудський.

На питання фоловера, чому Дудь цензурував ці фрагменти, Рудський відповів: “Сцикло ***бане”.

Як відомо, EeOneGuy (Іван Рудський, Рудськой) – російськомовний український відеоблогер, автор однойменного YouTube-каналу.
У 2016 році на його канал підписалися понад 10 млн осіб – таким чином Рудський став першим російськомовним блогером, який досягнув цієї позначки. Зараз на EeOneGuy підписано понад 17 мільйонів осіб.
18 березня на YouTube-каналі “вДудь” вийшло двогодинне інтерв’ю Юрія Дудя з Рудським. Серед іншого, блогер розповів, що жив у Росії і йому двічі пропонували російський паспорт, але він відмовився від громадянства РФ. Також Рудський впевнений, що за ним стежили російські правоохоронці через його висловлювання на адресу влади Росії, тому блогер вирішив покинути РФ.

Читайте також:
“Нести х*рню зовсім не складно”. Російський співак презентував гостросатиричний кліп про росТБ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна