“Віра принесе перемогу”. Командувачі ОС і міністр оборони привітали воїнів зі святом Воскресіння Господнього

 

Віра обов’язково принесе перемогу – про це йдеться в привітанні командувача Об’єднаних сил з нагоди свята Христового Воскресіння.

“Переконаний, наша непоборна віра у світле майбутнє, обов’язково принесе Перемогу! Ми вистоїмо у боротьбі з ворогом та разом зробимо нашу армію непереможною, а країну – процвітаючою”, – заявив генерал-лейтенант Володимир Кравченко.

“Сьогодні, коли український народ долає серйозні випробовування, надзвичайно важливими є єдність у справах і помислах, наполеглива праця заради добробуту нашого народу, зміцнення та розквіту Української держави.
Свято Воскресіння Христового свідчить про перемогу життя над смертю, про перемогу кожного, хто сьогодні захищає Україну. Наш народ демонструє усьому світові дивовижну силу волі, спільними зусиллями будує європейську країну, дає гідну відсіч ворогові, який прагне знищити соборність та незалежність України”, – зазначив у святковому зверненні командувач ОС.

“Традиційно, на Великдень, вся родина збирається за одним столом. Однак, далеко не всі рідні можуть бути в цей день разом. Багато українських воїнів захищають свободу і незалежність свого народу в районі проведення операції Об’єднаних сил. В ці дні ми згадуємо наших героїв, вдячно молимося за кожного, хто віддав найдорожче – своє життя, за майбутнє України”, – додав командувач.

Він привітав усіх із “величним християнським святом, яке наповнює наші серця вірою, любов’ю та милосердям”, та побажав: “Нехай це світле свято вдихне в наші душі надію, дасть натхнення для добрих і славних прагнень дарує нам наснагу творити добро в ім’я майбутнього наших дітей, в ім’я України”.

Командувач об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв додає: “… У складний час життєвих випробувань, що випали на долю нашої країни, ця віра особливо необхідна, адже вона дарує непохитну силу духу, наснагу й самовпевненість! Великдень нагадує всім нам, що тільки у єдності та злагоді можна подолати усі труднощі і негаразди”.

“З нагоди величного свята Великодня сердечно дякую Вам за самовіддану службу, національну гідність та рішучий спротив російському агресору.
Згадаймо та схилімо голови перед пам’яттю загиблих Героїв. Помолімось за кожного, хто й сьогодні захищає Україну.
У цей день бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, достатку, благополуччя, душевної чистоти та щастя!
Нехай радісні великодні покладуть благодатні початки нових звершень, а чудо воскресіння надихає на добрі та праведні справи на Вашому життєвому шляху!” – ідеться у привітанні генерала Наєва.

Зі зверненням цього дня виступив також міністр оборони Андрія Таран.

“Великдень об’єднує християн та вселяє віру у ліпше майбутнє. У кожній українській оселі сьогодні всі помисли про мирне і щасливе життя. За це моляться і на передовій, і у кожному мирному куточку України, де, завдяки нашим воїнам, мають змогу не стикатись з жахіттями війни. Ці молитви за завершення війни, за розквіт і достаток України. Наші люди мають ростити дітей і не боятися підступних намірів російського окупанта. Не чекати зранку зведень з ООС, молячи Бога «аби без втрат», а будувати плани, працювати і радіти життю”, – сказано в його привітанні.

“Великдень дарує нам надію і віру у диво! Нехай він принесе Україні мир, любов і злагоду. Смачної паски, здоров’я і достатку кожній українській родині!” – побажав Таран у привітанні.

Читайте також:
Напередодні Великодня на фронті 12 обстрілів, один боєць отримав поранення

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна