Після навчань Росія залишила у Чорному морі два великі десантні кораблі

 

Два великі десантні кораблі російського Північного флоту “Олександр Отраковський” і “Кондопога” поки залишаються у Чорному морі після великих навчань біля окупованого Росією Криму.

Про це в понеділок, 26 квітня, повідомляє агентство “Интерфакс” із посиланням на пресслужбу Північного флоту Росії.

“Великі десантні кораблі Північного флоту продовжують діяти в акваторії Чорного моря відповідно до планів далекого походу”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ці кораблі на навчаннях минулого тижня відпрацьовували навчальні завдання спільно з військами Південного військового округу Росії.

Додамо, що міністерство оборони Росії 23 квітня заявило, що почало перекидати війська, задіяні в навчаннях на півдні Росії і в окупованому Криму, в пункти постійної дислокації. Про це з посиланням на дані відомства пишуть російські ЗМІ.
22 квітня Міноборони Росії провело в окупованому Криму “міжвидові навчання”, на які прибув голова російського військового відомства Сергій Шойгу. Він також заявив про завершення військових навчань у Південному і Західному військових округах Росії і відведення російських військ у місця їхньої постійної дислокації.

Як інформувала “Новинарня“, Росія перекинула в Чорне море військові кораблі Каспійської флотилії.

Читайте також:
Росія на пів року закрила три райони Чорного моря для іноземних військових кораблів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна