Унаслідок ворожого обстрілу на Луганському напрямку загинув український військовий

доповнено

У четвер, 22 квітня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Луганському напрямку внаслідок ворожого обстрілу загинув український військовий.

Про це інформує пресслужба оперативно-тактичного угруповання “Північ” (Луганський напрямок).

“У смузі відповідальності ОТУ “Північ” внаслідок обстрілу збройними формуваннями Російської Федерації позицій наших підрозділів один військовослужбовець ЗС України отримав осколкове поранення не сумісне з життям“, – йдеться в повідомленні.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Зазначається, що на місці події працює керівний склад військової частини та робоча група Військової служби правопорядку ЗС України.

“Дії російських окупантів вкотре підтверджують те, що ворог цілеспрямовано порушує режим припинення вогню та не бажає дотримуватись наявних домовленостей про режим припинення вогню”, – наголосили військові.

Командування та особовий склад оперативно-тактичного угруповання “Північ” висловило щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника.

Полеглий захисник України – 12-та бойова втрата Збройних сил України на фронті з початку квітня 2021 року.

Читайте також:
Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна