Буковина виходить із “червоної” зони, – Немчінов

 

Під час позачергового засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій в середу, 21 квітня, вирішили, що з наступної доби Чернівецька область виходить із “червоної зони” епіднебезпеки, пов’язаної з поширенням COVID-19.

Про це повідомив міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов у телеграмі.

“За результатами Державна комісія вирішила скасувати з 00 годин 00 хвилин 22 квітня 2021 року “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Чернівецької області, та застосувати на території Чернівецької області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для “жовтого” рівня епідемічної небезпеки”, – написав урядовець.

Напередодні Міністерство охорони здоров’я анонсувало, що Буковина невдовзі вийде з “червоної” зони карантинних обмежень через значне зниження епідемічної небезпеки поширення COVID-19.

Чернівецька область – третя, після Івано-Франківської та Закарпатської, яка за останній період покинула “червону” зону.

Нагадаємо, уряд продовжив режим надзвичайної ситуації в Україні до 30 червня.

Читайте також:
В Україні – 12 тис. COVID-інфікувань за добу і вдвічі зросла кількість госпіталізацій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.