Під Лисичанськом поліцейські виявили великий схрон з боєприпасами. ФОТО

 

У мешканця міста Привілля, що під Лисичанськом Луганської області правоохоронці виявили арсенал зброї.

Про у вівторок, 20 квітня, повідомила начальниця відділу комунікації поліції Луганської області Тетяна Погукай у фейсбуці.

“190 одиниць різного виду боєприпасів – постріли ВОГ-17М та ПГ-7С, ручні камулятивні гранати, РПГ, вишибні заряди та тротилові частини до гранат ПГ-7Л, вишибні двигунні заряди до ПТРК “Конкурс”, набої різного калібру – весь цей смертоносний арсенал був надійно прихований 41-річним мешканцем Привілля”, – ідеться в повідомленні.

Привілля арсенал 1 Привілля арсенал 2 Привілля арсенал 3 Привілля арсенал 4 Привілля арсенал 5 Привілля арсенал 6 Привілля арсенал 7 Привілля арсенал 8
<
>
Фото: пресслужба поліції Луганської області

Цього громадянина слідчі в березні 2021 року оголосили у розшук за підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 КК України (створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності), як учасника НЗФ так званої ЛНР.

У рамках досудового слідства за цим кримінальним провадженням слідчими була отримана інформація про те, що ще у 2014 році цей чоловік, перебуваючи у складі НЗФ, вночі привозив на вантажному автомобілі мішки та носив їх до свого будинку і складав у літній кухні.

Вилучене направлено до НДЕКЦ на дослідження.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Читайте також:
На Харківщині правоохоронці затримали чоловіка, що зберігав удома арсенал зброї. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна