У Києві готують додаткові карантинні обмеження на Великодні свята

 

Запровадження локдауну дозволило стабілізувати ситуацію в Києві, проте вона залишається складною: кількість нових хворих, госпіталізацій та смертей суттєво не зменшується.

Про це повідомив міський голова Віталій Кличко на брифінгу в п’ятницю, 16 квітня.

З огляду на рівень заповнюваності ліжок у столиці вже готують додаткові протиепідеміологічні заходи на Великодні свята, анонсував мер столиці.

“Тепер багато що залежить від самих киян. У нас попереду великі свята. І ми вже готуємо додаткові протиепідеміологічні заходи та норми, аби після свят не сталося інфекційного вибуху. Ці правила розробляє комісія з надзвичайних ситуацій міста. І до Великодня ми їх оприлюднимо”, – сказав Кличко.

Напередодні, 15 квітня, в столиці виявили 1609 інфікованих, померли 49 людей – 18 жінок і 31 чоловік. До стаціонарів потрапили 527 людей.

Читайте також:
Посилений карантин у Києві продовжили до 30 квітня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна