Духові шафи Electrolux: 5 переваг вибору ℗

 

На етапі планування ремонту та перебудові кухні у ґаздині виникає багато питань стосовно вибору духової шафи. Адже функціональність електричних духовок значно відрізняється від можливостей звичайної газової плити. В них можна і м’ясо запікати до хрусткої скоринки, і пухкі кекси випікати. Та більш того, готувати одночасно кілька різних смаколиків на трьох рівнях шафи.

Разом із представниками бренду техніки Electrolux ми розповімо про переваги, які має духова шафа саме від шведського виробника. Ми особисто налічили 5 істотних плюсів.

Інтуїтивність

Таким чином виробник демонструє інноваційність техніки, яка наче прилаштована, аби покращити життя людям шляхом допомоги у приготуванні вишуканих страв. Таку незвичайну характеристику мають наступні моделі:

EOD3C70TK з опцією запікання SteamBake, щоб готувати пухку випічку, ніби щойно з пекарні;
OKC5H50X для смаження та запікання зі збереженням соковитості страв;
OKA9S31WX з опцією приготування парою Steamify – для тих, хто фанатіє від страв су-від, приготованих у вакуумному пакуванні.

Приготування парою

Опція використання пари є у 54 моделях бренду. Зокрема, духовки з парою підійдуть для родини, де шанують правильне харчування, або коли хтось із членів родини дотримується дієти за медичними рекомендаціями.

Деякі парові прилади підійдуть фанатам запеченого м’яса, інші – любителькам здобних десертів.

У приладі також є багато режимів, а саме: запікання, випічка хліба, розморожування, гриль, для піци тощо.

Привабливий дизайн

Духові шафи Electrolux гарно поєднуються з модними стилями у дизайні – скандинавським, мінімалізмом, лофтом, сучасною класикою. Духовки переважно чорного кольору з додавання елементів хрому (ручки, поворотні механізми, сенсорне табло). І що важливо – під духовку можна підібрати варильну поверхню та витяжку, щоб створити гармонійний комплект в єдиному технічному стилі.

Доступні ціни

Прилади бренду вдало конкурують із духовками інших іменитих виробників за ціною. Бо коштують дешевше, маючи при цьому сучасний функціонал, що забезпечує потреби у приготуванні родини з будь-якими харчовими звичками. Просто перейдіть на офіційний сайт виробника, щоб у цьому впевнитися.

Хоча на веб-сайті не зазначені ціни, вартість будь-якого приладу можна переглянути на сайтах магазинів-партнерів.

Простий догляд

Нарешті техніка навчилася самостійно доглядати за собою. Сучасну господиню точно потішить опція самоочищення. Деякі моделі підтримують функцію очищення парою чи водою. У будь-якому разі прибирання духовки всередині займе кілька хвилин. Ви назавжди забудете про кіптяву та застарілий жир на декові.

Крім всього, духові шафи бренду мають і інші переваги. Їжа всередині нагрівається рівномірно, тож недопечене, напівсире та пригоріле витягти не вийде. Прилади комплектуються висувними жаровнями та термощупом, який покаже, чи вже готова ваша соковита курочка.

Матеріал публікується на правах реклами ℗

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна