ЗМІ продовжують фіксувати інтенсивне переміщення трасами Криму військової техніки РФ

 

У тимчасово окупованому Росією Криму спостерігається інтенсивне переміщення російської військової техніки.

Зі слів очевидців журналістів “Крим.Реалії”, у вівторок, 13 квітня, колони військової техніки пересувалися трасою “Таврида” протягом усього дня.

Зазначається, що вранці в середу на сході Криму трасою проїхала велика колона військової техніки в супроводі дорожньої військової інспекції.

У складі колони були бойові машини із системами залпового вогню, вантажівки з особовим складом та інша військова техніка.

Також у цей день, за словами очевидців, ще одна колона військової техніки рухалася трасою “Таврида” вглиб півострова. У складі колони помічено велику кількість паливозаправників, вантажівок для перевезення особового складу і колісних БМП.

Як писала “Новинарня“, на трасі “Таврида” в Криму 26 березня спостерігалося переміщення російської військової техніки. У бік Керчі також рухалася колона критих вантажівок і тягач, що буксирував несправний бронетранспортер.
До цього, 24 березня, в Криму повідомляли про перекидання колон російської військової техніки. На сході Керченського півострова було помічено інтенсивне переміщення колон техніки.

Читайте також:
Артилерія і танки ЗСУ під Кримом відпрацювали знищення противника, який хотів прорвати лінію оборони

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна