У Чорне море на “навчання” прямують 15 військових кораблів Росії. ВІДЕО

 

П’ятнадцять військових кораблів Каспійської флотилії (КФЛ) Російської Федерації продовжують перехід з Каспійського до Чорного моря в рамках “контрольної перевірки”. Вони вже пройшли Ростов-на-Дону.

Про це у вівторок, 13 квітня, повідомляє “Інтерфакс” із посиланням на пресслужба Південного військового округу (ПВО) РФ.

“На шляху Волго-Донським каналом протяжністю понад 100 кілометрів бойові кораблі подолали 13 шлюзів. (…) загін кораблів продовжує перехід в Чорне море після зупинки на рейді в Ростові-на-Дону”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією, поширеною російськими військовими, “15 кораблів КФЛ, в тому числі три артилерійських і вісім десантних катерів, а також судна забезпечення здійснюють міжфлотський перехід з Каспійського до Чорного моря” в рамках “здачі контрольної перевірки за зимовий період навчання”.

Читайте також:
США розмістять два військові кораблі у Чорному морі до 4 травня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна