ОАЕ депортували 11 затриманих за “голу фотосесію” українок

 

Влада Об’єднаних Арабських Еміратів депортувала одинадцятьох громадянок України, яких раніше затримали в Дубаї за участь у відвертій фотосесії.

Про це повідомив речник Міністерства закордонних справ Олег Ніколенко у вівторок, 13 квітня, в коментарі “Радіо Свобода”.

“Ввечері 12 квітня влада ОАЕ депортувала одинадцятьох громадянок України, яких раніше затримали в Дубаї за участь у відвертій фотосесії. Інша українка, у якої був діагностований COVID-19, буде депортована після одужання. Усій групі заборонили подальший в’їзд на територію ОАЕ. Завдяки зусиллям консульства України в Дубаї громадянки отримали мінімальне з можливих покарань”, – розповів речник МЗС.

За його словами, окрім депортації, затриманим міг загрожувати чималий штраф та ув’язнення терміном до шести місяців.

Нагадаємо, 3 квітня поліція Дубая затримала групу осіб через порушення норм суспільної моралі, серед яких – одинадцять громадянок України. Як повідомило видання The Mirror, жінки були заарештовані за позування оголеними на балконі висотної будівлі в курортному районі Дубая Марина.

Читайте також:
Із Польщі депортували 33 українців, що намагалися незаконно перетнути чеський кордон

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.