У Пскові вчителька вийшла на одиночний пікет проти війни РФ з Україною

 

У Пскові вчителька Ірина Мілютіна вийшла на одиночний пікет проти війни на Сході України з плакатом “Ні війні, Росія і Україна не вороги”.

Жінка вийшла на площу Леніна у Пскові в неділю, 11 квітня, передає “Север.Реалии”.

Зазначається, що один з очевидців зааплодував активістці, а дівчина, яка приїхала з України і проходила повз, сказала, що відправить це фото своїм родичів, “тому що вони впевнені, що Путін — агресор”.

Інша перехожа висловилася агресивно: “Ми точні вороги з ними. Ось їдьте туди і захищайте своїх!”.

“Багато зараз запитує, чи буде війна. Але вона вже є. До неї всі звикли, і ігнорують її присутність. Біля кордонів збираються нові і нові війська, безліч людей, втягнутих в конфлікт на Донбасі, гине, а величезна кількість жителів Росії вважає за краще не помічати того, що відбувається, і відмовчуватися. Зовнішня політика Росії, яка шкутильгає на обидві ноги, призведе до проблем як всередині самої країни, так і у відносинах з іншими. Цього не можна допускати. Це не можна підтримувати і заохочувати. Брязкання зброєю має тільки катастрофічні наслідки. Я впевнена, що президент зобов’язаний негайно припинити цю ганьбу. Досить намагатися показати комусь, де їх місце: краще подумати, де ж зараз місце самої Росії, що бореться з уявними загрозами і яка витрачає величезні кошти на війну, замість турботи про добробут громадян”, — сказала Мілютіна.

Читайте також:
У Росії на два місяці арештували українку, яка брала участь у протестах за Навального

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна