Окупанти обстріляли райони Пісків і Водяного, загинув український військовий

доповнено

З початку доби четверга, 8 квітня, станом на 7:00, з боку російсько-окупаційних військ у зоні проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню, один військовий Збройних сил України загинув.

Про це інформує пресцентр штабу ООС у ранковому зведенні.

Неподалік населених пунктів Піски та Водяне, що на Приазов’ї, ворог відкривав вогонь з артилерійської установки 122-го калібру, мінометів 82-го калібру та стрілецької зброї.

“Внаслідок ворожого вогню військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення, несумісні з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника”, – йдеться в  повідомленні.

ДОПОВНЕНО. За повідомленням із 36-ї бригади морської піхоти, яка тримає рубіж у районі Водяного, від кулі ворожого снайпера загинув їхній військовослужбовець, 22-річний матрос Денис Юшко із Миколаївщини.

Денис Юшко

За повідомленням пресцентру ОС, також у районі населеного пункту Водяне противник вчинив артилерійський обстріл цивільної інфраструктури.

На обстріли російсько-окупаційних військ українські захисники відкривали вогонь у відповідь.

За даними “Новинарні“, полеглий воїн – шоста бойова втрата Збройних сил України на фронті з початку квітня 2021 року.

Читайте також:
Зеленський прокоментував щоденні втрати на фронті. Але збився з ліку загиблих

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна