На Одещині охорону кордону посилюють за допомогою авіації. ВІДЕО

 

Прикордонники Білгород-Дністровського загону Одеської області для підвищення рівня контролю за кордоном отримали авіаційну техніку.

Про це в середу, 7 квітня, поінформувала пресслужба ДПСУ.

“З метою оперативного реагування на загрози прикордонній безпеці військовослужбовці Білгород-Дністровського загону отримали посилення авіаційною технікою”, – йдеться у повідомленні.

Із застосуванням різнорідних сил та засобів, охоронці кордону протягом квітня здійснюватимуть моніторинг прикордоння та лінії кордону спільно з представниками Одеської авіаційної ескадрильї.

Крім того, така взаємодіє дає можливість реалізації оперативної інформації про підготовку до злочинних дій та своєчасного реагування на зміни в обстановці.

“Ситуація на ділянці українсько-молдовського кордону залишається контрольованою та стабільною”, – зазначила пресслужба ДПСУ.

Читайте також:
В Одесі правоохоронці затримали студентів-іноземців, що знімали військову частину з дрона


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.