У зоні ООС загинув молодший сержант Андрій Горлатий із Волині, – ОДА

доповнюється

У районі проведення операції Об’єднаних сил на сході України загинув військовослужбовець Андрій Горлатий.

Про це повідомляє Волинська обласна держадміністрація на офіційній сторінці у фейсбуці.

“Андрій Васильович Горлатий, 1976 р.н. – молодший сержант, старший механік-водій загинув сьогодні, 4 квітня”, – йдеться в повідомленні.

За даними Волинської обласної ради, він служив у 39-му зенітно-ракетному полку, в/ч А2892, що дислокується у Володимирі-Волинському, і загинув у районі міста Бахмут (на значній відстані від передової).

Андрій Горлатий народився 13 листопада 1976 року. Підписав контракт на службу в ЗСУ в січні 2018 року. Мешкав у Луцьку. Розлучений.

Залишилося двоє синів, мати і сестра.

Як писала “Новинарня“, напередодні, 3 квітня, внаслідок підриву на вибуховому пристрої поблизу селища Шуми в зоні проведення ООС загинув Сергій Сулима, головний сержант гірсько-штурмового взводу гірсько-штурмової роти військової частини А3892. Він також родом із Луцька, але останні роки проживав на Івано-Франківщині, звідки й пішов на контракт.

Читайте також:
Загиблі герої березня 2021: дев’ять облич та історій

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна