Вибух гаража в Солом’янському районі Києва: під завалами шукають людей

 

У Києві по вулиці Карла Маркса (Солом’янський район, місцевість Жуляни) стався вибух, що спричинив обвал двоповерхової будівлі.

Як повідомляє Головне управління ДСНС у столиці, повідомлення надійшло до служби порятунку “101” 3 квітня о 15:43 .

За попередніми даними, стався вибух газоповітряної суміші без подальшого горіння в окремо розташованому гаражі. Вибухом гараж знищено повністю, частково пошкоджено сусідній житловий будинок та літню кухню.

За інформацією власниці гаража, у будівлі, що обвалилася, нікого не було. Інші джерела зазначають, що під завалами можуть бути люди.

Представники РДА, ГУ ДСНС України у Києві, аварійно-рятувальної служби та енергозабезпечувальних служб вирішили провести розбір великогабаритних будівельних конструкцій, аби впевнитися, що під завалами немає потерпілих.

На місці вибуху задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 20 чоловік особового складу підрозділів ГУ ДСНС, а також 3 одиниці техніки та 17 осіб рятувальників від КМДА.

За попередньою інформацією від поліції, вибух відбувся під час встановлення газового обладнання.

Читайте також:
Вибух газу в Києві: загинула жінка, на місце події приїхав Кличко. ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна