На Донбасі поранені двоє військових та один мирний мешканець

 

Протягом п’ятниці, 2 квітня, бойовики 14 разів відкривали вогонь по силах ООС і цивільній інфраструктурі.
Внаслідок обстрілів отримали поранення двоє бійців Об’єднаних сил і один мирний мешканец.

Про це пресцентр штабу ООС повідомив у вечірньому зведенні в п’ятницю, 2 квітня.

“Внаслідок ворожих обстрілів, двоє українських воїнів отримали поранення. Військовослужбовцям оперативно надано необхідну медичну допомогу. На місці події працюють командування військової частини та представники ВСП”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що з початку доби було зафіксовано 14 порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ, з яких 13 обстрілів – по позиціях ЗСУ та 1 обстріл цивільної інфраструктури міста Красногорівка.

Неподалік населеного пункту Золоте-4 російські окупанти відкривали вогонь з мінометів 82-го калібру, а біля Світлодарська та Новотошківського ворог використав великокаліберні кулемети та гранатомети різних систем.

Неподалік населених пунктів Пищевик, Красногорівка та Гнутове противник відкривав вогонь з мінометів калібру 120 мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а біля селища Опитне – ще й з протитанкового ракетного комплексу. Поблизу Водяного, що на Приазов’ї, збройні формування Російської Федерації використали протитанкові гранатомети.

В районі Красногорівки противник також здійснив обстріл цивільної інфраструктури, в результаті чого цивільна особа отримала осколкове поранення. Потерпілого було доставлено до медичного закладу.

Читайте також:
У зоні ООС застрелився солдат із Вінниччини. ДОПОВНЕНО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна