“Той, що тричі повертався з пекла”. “Кіборг” Ігор Гофман помер від раку

доповнено

Після важкої хвороби помер ветеран АТО, “кіборг” Ігор Гофман із позивним “Упир”, який воював у складі 93 омбр.

Повідомлення про смерть на сторінці Гофмана опублікувала прийомна донька покійного, зазначивши, що похорону не буде відповідно до заповіту. Крім того, дружина Ігоря перебуває в лікарні з коронавірусом, вона у важкому стані.

Колишній кулеметник 93-ї окремої механізованої бригади ЗСУ Гофман кілька місяців боровся з онкологічним захворюванням – раком горла. Також останній тест Ігоря показав позитивний результат на COVID-19.

“Його більше немає. Вранці 28 березня його серце зупинилося. Виходячи з його останнього бажання, яке він встиг обговорити з нами, прощання, похорону не буде.
Пам’ятайте його таким, яким він був, а не те, що від нього залишилося в боротьбі з тяжкою хворобою. Це його бажання, проти якого ми не підемо. Крім того, через карантинні обмеження (позитивний тест на ковід) нам не дадуть організувати нормальне прощання.
Сьогодні він побачить такі бажані врата Вальгалли і зустріне захід зі своїми…
Спасибі всім за допомогу, підтримку і нестримне бажання вирвати його з лап неминучого”, – ідеться в дописі.

Всем добрый день.
Его больше нет. Утром 28 марта его сердце остановилось. Исходя из его последнего желания, которое он…

Опубліковано Игорем Гофманом Неділя, 28 березня 2021 р.

В останньому дописі у ФБ 22 березня Ігор Гофман повідомляв, що тиждень тому його перевели на реабілітацію та що лікування обходилося у 20 тисяч гривень на день. За словами ветерана, лікар визнав свою помилку (“яка призвела до пропалювання мембрани клапана”), і його відправили помирати додому.

До війни Ігор Гофман був власником та директором будівельного підприємства, проте після Іловайської операції став добровольцем до лав 93-ї бригади (кулеметник 3-ї механізованої роти 93 омбр). У Донецькому аеропорту “Упир” захищав старий термінал, пожежну частину і диспетчерську вежу. Переніс численні контузії. У 2015 році демобілізувався і повернувся на роботу, але через рік знову пішов на фронт, воював на посаді командира відділення.

У 2016 році пресслужба 93-ї бригади присвятила Гофману статтю під назвою “Той, що тричі повертався з пекла”.

Ігор Гофман. Той, що тричі повертався з пекла
Частина 1. Старий термінал
У вузьких колах тих, хто справді був «Там», та…

Опубліковано 93-тя ОМБр Холодний Яр Понеділок, 8 серпня 2016 р.

Відео Гофмана з ДАПу:

“Ми розділяємо разом з родиною, близькими та друзями Ігора біль від його втрати… Вічна пам’ять і слава!” – ідеться в дописі на ФБ-сторінці бригади “Холодний Яр”.

Ігор Гофман

Читайте також:
Під Шумами загинув Сергій Гайченко з 10 огшбр: обставини бою. ФОТО, ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна