Вимагав платити щомісячну данину: на Одещині застрелили “підприємця” Ляму

 

На Одещині під час конфлікту з власником автомийки був застрелений 39-річний підприємець Олександр Рожко, відомий у кримінальних колах як “Ляма”.

Стрілянина сталася ввечері п’ятниці, 26 березня, у селищі Лиманське Роздільнянського району, пише “Думская“.

У ЗМІ Олександра Рожка називають контрабандистом і рейдером. Зокрема, кілька років тому він намагався захопити сільгосппідприємство “Колос” у селі Градениці.

За даними джерела “Думської” в поліції, “підприємця” застрелив 35-річний мешканець Роздільної. Конфлікт між чоловіками спалахнув через автомийку: Рожко приїхав до власника з вимогою платити йому щомісячну “данину”. При цьому охоронець Лями погрожував власнику травматичним пістолетом.

У відповідь чоловік узяв мисливську рушницю й двічі вистрелив, убивши Рожка й поранивши охоронця.

У пресслужбі ГУ Нацполіції в Одеській області підтвердили інформацію про стрілянину, одного загиблого й одного пораненого. Відкрито кримінальне провадження за фактом убивства.

“З правопорушником проводяться невідкладні слідчі дії”, – повідомляли правоохоронці через кілька годин після інциденту.

“Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу. Обставини події та особи постраждалих встановлюються”, – зазначили в поліції.

Читайте також:
На Одещині затримали поліцейського опера з хабарем у $1,5 тис

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна