СБУ оприлюднила переписки й розмови Семенченка і Шевченка у справі ПВК

 

Служба безпеки України оприлюднила нові докази у справі щодо незаконного постачання військових товарів з Російської Федерації.

Відповідну інформацію оприлюднили в четвер, 25 березня, на брифінгу, в якому взяли участь представники СБУ та офісу генерального прокурора.

Зазначається, що Євгену Шевченку, а також Андрію Рогозі (фігуранту низки кримінальних проваджень і журналістських розслідувань щодо корупційних схем, пов‘язаних з ДК “Укроборонпром”), повідомлено про підозру за ч.2 ст. 333 Кримінального кодексу України.

Також на брифінгу надали аудіозапис розмов одного з організаторів схеми незаконного постачання військових товарів з РФ та оприлюднили листування фігурантів справи у телеграмі.

“Отримані дані повністю розвіюють міф, що окремі особи нібито допомагали державі. Як ви бачите, вони закуповували цю групу товарів (клістрони, які використовуються для запуску ракет зенітно-ракетного комплексу С300, – Н.) за ціною у 30 тис. доларів, а продавали оборонним підприємствам – за 200 тис. доларів. Тобто ми бачимо, що про допомогу та відстоювання державницьких інтересів тут мова не йде”, – повідомив начальник 2 Управління СБУ по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Костянтин Невмержицький.

переписка Семенченка 9 переписка Семенченка 8 переписка Семенченка 7 переписка Семенченка 6 переписка Семенченка 5 переписка Семенченка 4 переписка Семенченка 3 переписка Семенченка 2 переписка Семенченка 1 переписка Семенченка
<
>

Читайте також:
Семена Семенченка та “агента НАБУ” Шевченка затримали за підозрою в організації “ПВК” і постачанні військових товарів з РФ. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна