Сайт “Свободу Навальному” опублікував карту РФ з окупованим Кримом. Чубаров вимагає виправлень

 

Керівник мережі регіональних штабів російського опозиціонера Олексія Навального Леонід Волков відмовився виправити карту на сайті “Свободу Навальному”, де окупований Крим позначений як частина Росії.

Про це повідомив у середу, 24 березня, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці у фейсбуці.

“За моєю ініціативою годину тому (о 18:45) у мене відбулася розмова з Леонідом Волковим, під час якої пояснив неприйнятність такого дійства і запропонував привести кордони РФ у відповідність з міжнародно визнаними кордонами України, виключивши на зображенні півострів Крим з меж РФ. Пан Волков пояснив мені неможливість запропонованого мною виправлення”, – зазначив Чубаров.

Він додав, що не хоче “транслювати аргументи”, якими Волков пояснив свою відмову.

“Путін, немає слів, вбивця і бандит! А ким тоді є ті, хто підтримує Путіна в його бандитському вторгненні до Криму і окупації півострова?” – написав Чубаров.

Як інформувала “Новинарня“, прихильники Навального через спеціально створений сайт  анонсували “найбільший мітинг в історії сучасної Росії”.

Читайте також:
Навальний показав фото з колонії та розповів про умови утримання

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна