СБУ з нагоди професійного свята провела змагання силовиків зі стрільби: хто переможці

 

Служба безпеки України провела Відкритий чемпіонат з практичної стрільби з карабіна, присвяченому до дня української спецслужби.

Змагання відбулися на базі стрільбища ЦСО “А” СБУ, брали участь 13 команд різних силових структур, передає пресцентр спецслужби.

Учасники чемпіонату змагалися за правилами Федерації практичної стрільби України IPSC, що передбачають, зокрема:

  • стрільбу з постійною зміною мішеневої обстановки;
  • стрільбу з перешкодами в напрямку цілі;
  • стрільбу по цілях, які раптово з’являються і зникають;
  • стрільбу, яка імітує перебування у приміщенні.

Кожна з вправ дозволяє моделювати ситуації з урахуванням особливостей бойового застосування у реальних умовах. Судді оцінювали дії учасників змагань, звертаючи особливу увагу на швидкість виконання завдань і кількість прицільних влучань.

Співробітники Центру спеціальних операцій “А” Служби безпеки України здобули перше та друге місця. За підсумками змагань третє місце посіла команда НАБУ.

Представники команд силових відомств відзначили високий рівень організації чемпіонату і важливу роль заходу у вдосконаленні професійної підготовки українських захисників.

Читайте також:
У Межигір’ї відбудеться кінологічний турнір пам’яті полковника “Альфи” Дмитра Каплунова

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна