МОЗ відніс до “червоної” зони вже сім областей України

 

Міністерство охорони здоров’я оновило поділ на карантинні зони, додавши Київську область до шести регіонів, віднесених напередодні до “червоної” зони епідемічної небезпеки.

Як повідомляє “Укрінформ” із посиланням на дані МОЗ, станом на 21 березня у “червоній” зоні карантинних обмежень перебувають уже сім регіонів – Житомирська, Івано-Франківська, Закарпатська, Чернівецька, Одеська області, а також Київ та Київська область.

У “помаранчевій” зоні 12 регіонів – Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Луганська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Сумська, Тернопільська, Хмельницька, Черкаська, Чернігівська області.

Решта областей – у “жовтій” зоні карантину.

Найвищий показник госпіталізацій із коронавірусом – у Вінницькій області – 130,3 на 100 тис. населення, у Житомирській області – 112,6; в Івано-Франківській області – 108,8. У Києві цей показник становить 104,9.

Нагадаємо, в Києві із 20 березня на три тижні запровадили суворі карантинні заходи, напередодні це зробила Київщина.

Читайте також:
Попри вихідний: в Україні понад 11 тис. нових випадків коронавірусу, число госпіталізацій прямує до 5 тис. за добу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.