Мінометний обстріл під Водяним: окупанти вбили військового ЗСУ

 

Гібридні російські війська прицільно обстріляли з озброєння різного калібру позиції ЗСУ під Водяним на Донеччині, один український військовий загинув.

Про це в п’ятницю, 19 березня, повідомили в пресцентрі оперативно-тактичного угруповання “Схід”.

Зазначається, що окупанти вели вогонь із мінометів 120-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

“В результаті ворожого обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав поранення не сумісне з життям. Командування висловлює щирі та глибокі співчуття рідним та близьким загиблого захисника”, – йдеться в пресрелізі.

Зазначається, що на обстріл російсько-окупаційних військ наші захисники відкрили вогонь у відповідь.

На місці події працюють посадові особи бригади та група оперативного реагування військової служби правопорядку ЗС України.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Читайте також:
Поблизу Південного окупанти вбили військового ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна