Львів не прийматиме поєдинки відбору до ЧС-2022. Найближчі матчі будуть в Києві

 

Українська асоціація футболу повідомила, що команда Андрія Шевченка не зіграє з Фінляндією та Казахстаном у Львові, як було заплановано раніше.
Обидва поєдинки кваліфікації на чемпіонат світу-2022 відбудуться у Києві на НСК Олімпійський.

Про це у вівторок, 16 березня, повідомив офіційний сайт УАФ.

Зазначається, що причина такого рішення – несприятлива епідеміологічна ситуація у Львові, де протягом останніх днів спостерігається значне збільшення кількості інфікованих COVID-19.
Саме місто Лева мало прийняти поєдинки “синьо-жовтих”, але складна ситуація з поширенням коронавірусу змусила УАФ змінити плани.

Виконавчий комітет Української асоціації футболу взяв до уваги пропозиції тренерського штабу збірної України та переніс матчі проти Фінляндії та Казахстану в Київ.

Генеральний секретар УАФ Юрій Запісоцький повідомив, що збірна Фінляндії вже висловлювала занепокоєння поїздкою в “червону” карантинну зону, до потрапляння в яку Львів дуже близький.
Саме тому було вирішено зіграти у столиці, адже наразі це оптимальний варіант. Київ має всі необхідні дозволи від МОЗ та УЄФА. Станом на 16 березня планується проведення поєдинків з глядачами – стадіон дозволено заповнити на 30%.

Нагадаємо, збірна України розпочне відбір на ЧС-2022 гостьовим матчем проти Франції (24 березня). Потім заплановані дві домашні зустрічі – 28 березня проти Фінляндії і 31-го – проти Казахстану.

Читайте також: 
Стали відомі суперники збірної України в кваліфікації ЧС-2022

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна