Відсторонений заступник Кличка Поворозник повідомив, що повертається на посаду

 

Відсторонений заступник мера Києва Віталія Кличка Микола Поворозник заявив, що повертається до роботи.

Про це він написав у п’ятницю, 12 березня, на сторінці у ФБ.

“Майже рік без повноцінної роботи. Але це теж досвід, який багато чому навчив і залишив поряд лише справжніх та вірних друзів. Я дякую родині, друзям і колегам за підтримку!”– написав він у фейсбуці.

Він зазначив, що перед ним багато викликів, зокрема пандемія та її наслідки для економіки Києва, а також робота над оновленням інфраструктури міста.

Передісторія:
21 квітня 2020 року мер Києва Віталій Кличко заявив, що відсторонив Поворозника з посади свого заступника.
Це сталося незабаром після того, як 17 квітня перший заступник голови КМДА Віталія Кличка Микола Поворозник заявив, що звернувся до мера столиці з проханням відсторонити його з посади на час слідства.
Ввечері 14 квітня українські ЗМІ повідомляли, що у приміщеннях Київської міськдержадміністрації відбулися обшуки після того, як співробітники СБУ нібито задокументували вимагання першим заступником голови КМДА Миколою Поворозником неправомірної вигоди від представника компанії-забудовника. Згодом Поворозник відкинув всі звинувачення на свою адресу і заявив, що підозру йому не оголошували.

Читайте також:
Ексзаступнику Кличка оголосили підозру в побитті поліцейського

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна