#ДипломаткиБезКраваток: МЗС запустило проєкт про жінок у дипломатії

 

Міністерство закордонних справ України запустило проєкт про жінок у дипломатії #ДипломаткиБезКраваток.

Про це в понеділок, 8 березня, інформує пресслужба МЗС.

Дипломатія – це не чоловічий світ, як вважалося раніше, а МЗС України нині – це реальні обличчя і людські історії, а також місце, де жінки можуть реалізувати себе. Цим проєктом ми хочемо показати справжнє жіноче обличчя українського МЗС і мотивувати жінок будувати кар’єру в дипломатії”, – зазначила перша заступниця міністра закордонних справ Еміне Джапарова.

У коротких відеороликах, які публікуватимуться на фейсбук-сторінці міністерства, дипломатки керівного рівня – посли, директори департаментів, начальниці відділів і служб – відверто говоритимуть про професію, жіноче лідерство і мотивацію рухатися вперед.

Зокрема, учасниці проєкту розкажуть, що було для них вирішальним у виборі професії, про значущі для них історії з дипломатичного життя, свої рецепти успіху, поділяться думками щодо жіночого лідерства в дипломатії.

У проєкті візьмуть участь перша заступниця глави МЗС Еміне Джапарова, посол України в Сінгапурі Катерина Зеленко, директор Департаменту комунікацій та публічної дипломатії Алла Польова, посол України у Фінляндії Ольга Діброва, директор Департаменту міжнародного права Оксана Золотарьова, керівник патронатної служби Ольга Аксьонова та інші.

Читайте також:
“Слуга народу” створює рух Зе!Жінки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна