В армії виявили 115 нових випадків коронавірусу

 

Станом на ранок 27 лютого кількість хворих на COVID-19 у Збройних силах України ще зросла і тепер становить 784 особи.

Про це повідомила пресслужба Командування медичних сил ЗСУ.

За минулу добу в армії зареєстрували 115 нових випадків захворювання на гостру респіраторну хворобу, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

Із них до закладів охорони здоров’я госпіталізовано 18 осіб: у Військово-медичний клінічний центр Західного регіону (Львів) – 3 військовослужбовці та 1 працівник ЗСУ, у Полтавський військовий госпіталь – 3 військовослужбовці, у ВМКЦ Центрального регіону (Вінниця) та Житомирський військовий госпіталь – по 2, Національний військово-медичний клінічний центр “ГВКГ” (Київ) – 1 військовослужбовець та 1 працівник ЗСУ,
ВМКЦ Південного регіону (Одеса), Чернівецький, Миколаївський та Мукачівський військові госпіталі, 59-й військовий мобільний госпіталь (Сєвєродонецьк) – по 1 військовослужбовцю.

Одужали за добу 34 військові (всього за час епідемії – 15 937). Летальних випадків залишається 45.

За підрахунками “Новинарні“, за весь час у Збройних силах України офіційно зафіксували 16 766 заражень на “ковід” (сума активних хворих, одужалих і померлих).

На ізоляції (у т. ч. самоізоляції) в ЗСУ наразі перебувають 125 осіб.

Читайте також:
ООС: 14 обстрілів за добу, поранені 11 (!) українських військових

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна