Зеленський збільшив кількість працівників апарату РНБО

 

Президент Володимир Зеленський збільшив граничну чисельність працівників апарату Ради національної безпеки та оборони України зі 190 до 237, а також затвердив структуру апарату.

Як передає “Новинарня“, про це йдеться в указі глави держави №76/2021, опублікованому в п’ятницю, 26 лютого.

“Затвердити граничну чисельність працівників Апарату Ради національної безпеки і оборони України у кількості 237 штатних одиниць”, – мовиться в документі.

Також президент затвердив структуру апарату РНБО, яка складається з секретаря Ради безпеки, його перших заступників, заступників, керівника апарату, його першого заступника та заступників, а також головного державного аудитора й 23 служб.

Нагадаємо, на засіданні Ради національної безпеки і оборони у п’ятницю, 26 лютого, розглянуть державну стратегію деокупації Криму, санкції та ще низку питань.

Читайте також:
Хакери РФ хотіли зламати систему документообігу держорганів, – РНБО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна