Уруський прокоментував спільне фото з Кадировим

 

Віце-прем’єр-міністр України – міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олег Уруський прокоментував спільне фото з президентом російської Чеченської Республіки Рамзаном Кадировим на масштабній військовій виставці “IDEX-2021”, яка триває в Абу-Дабі (ОАЕ).

Відповідний допис Уруський розмістив на ФБ-сторінці в понеділок, 22 лютого.

Міністр пояснив, що на фото – офіційна церемонія відкриття виставки.

“Розміщення очільників офіційних делегацій під час ходи на початку церемонії визначає Протокол держави-організатора. Була застосована практика, згідно якої, особисті гості Правлячої родини були розміщені в алфавітному порядку“, – пише Уруський.

“Водночас, хотів би додати, що я особисто під час, в ході та після церемонії не мав (і не збираюсь мати) жодних контактів з главою делегації РФ, яким є Р.Кадиров”, – додав він.

З його слів, українська делегація вже звернула увагу місцевого протоколу щодо неприйнятності подібних ситуацій у майбутньому.

“Також не вважаю можливим “шарахатися” від представників ані країни-агресора, ані будь-якої іншої країни, демонструючи, таким чином, невпевнену поведінку та слабкість української сторони”, – додав він.

Читайте також:
Віце-прем’єра Уруського сфотографували з Кадировим на виставці в Абу-Дабі

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна