ЗСУ відповіли на обстріли терористів під Горлівкою. В окупантів є втрати

 

Збройні сили України відкривали вогонь у відповідь на обстріли російських гібридних військ у районі тимчасово окупованої Горлівки Донецької області.
Відомо, що окупанти зазнали втрат – щонайменше один загиблий та двоє поранених.

Про вогонь у відповідь йшлося у зведенні штабу ООС в неділю, 21 лютого. Про втрати у лавах окупаційних військ повідомили увечері в суботу, 20 лютого, в пресслужбі так званого “управління народної міліції “ДНР”.

Так, за даними штабу ОС неподалік селища Південне російсько-окупаційні війська відкривали прицільний вогонь з артилерійських систем 122-мм калібру та снайперської зброї.
Поблизу Новгородського – це також неподалік Горлівки – збройні формування Російської Федерації вели вогонь із мінометів 120-мм калібру.

Увечері в суботу, 20 лютого, терористи “ДНР” заявили про втрати.

“Один військовослужбовець загинув, ще двоє поранені в результаті сьогоднішнього обстрілу околиці Горлівки”, – йдеться в повідомленні.

За версією російських найманців, вогонь вели з мінометів, під обстріл потрапили західні околиці тимчасово окупованої Горлівки, поблизу шахти імені Гагаріна.

Водночас у соціальних мережах повідомляють про значно більші втрати в лавах окупантів.

У телеграм-каналах повідомляється про п’ятьох загиблих і трьох поранених. Зазначається також, що ЗСУ завдали удару по бліндажу окупантів, вогонь корегувався з безпілотника.

Блогер Necro Mancer з’ясував ім’я одного із вбитих бойовиків – Валерій Алєксєєв, який воює проти України з 2015 року.

Читайте також:
Під Горлівкою окупанти застовували проти ЗСУ ствольну артилерію та вдарили по житлових будинках, – ООС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна