У Житомирі невідомі вдосвіта пошкодили могилу офіцера 95-ї бригади

 

У Житомирі невідомі пошкодили флагшток на могилі загиблого офіцера 95-ї окремої десантно-штурмової бригади капітана Віталія Дульчика. 

Інцидент стався в суботу, 20 лютого, близько 4-ї години ранку у Житомирі, на Смолянському військовому кладовищі.

“Невідомі особи навмисно зламали флагшток на могилі загиблого офіцера 95-ї окремої десантно-штурмової бригади капітана Віталія Дульчика, який загинув у 2014 році захищаючи територіальну цілість та незалежність України. Це – вже не перший подібний ганебний випадок осквернення могил та пам’яті загиблих Героїв-захисників”, – повідомила пресслужба 95 одшбр.

В бригаді нагадали, що Смолянське військове кладовище – пам’ятка місцевого значення. Тут поховані воїни часів Другої Світової війни, ветерани військової служби та військовослужбовці Збройних сил України, які віддали свої життя під час виконання бойових завдань, стримуючи російсько-окупаційні війська в районах проведення АТО/ООС.

“Командування та особовий склад 95-ї окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗС України засуджує ці ганебні вчинки”, – додали в частині.

Поліція Житомира офіційно не повідомляла про реагування на цей інцидент.

Читайте також:
У Лисичанську вандали пошкодили пам’ятник Героям-добровольцям

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна