“Буде вільна Україна після знищення Москви”: з нагоди річниці створення ОУН на Інститутській вивісили тематичний банер

 

У Києві активісти вивісили банер на мосту вулиці Інститутської.

Акція відбулася в суботу, 13 лютого, з нагоди 92-ї річниці створення Організації Українських Націоналістів і 20-ї річниці діяльності Молодіжного Націоналістичного Конгресу, повідомили “Новинарні” ініціатори справи.

“Україна буде вільна не після звільнення Криму та Донбасу, а після знищення Москви!” – йдеться на полотнищі.

“Молодь переконана, що Україна стане самостійною і соборною після знищення Москви як кореня впливу на політичне життя української держави. Зміна влади Путіна на іншого “царя” не виправить амбіцій Кремля щодо України”, – кажуть організатори акції.

Довідково:
Молодіжний Націоналістичний Конгрес — громадська організація, яка системно займається вихованням дієвої та відповідальної молоді. За історію свого існування члени МНК були серед ініціаторів всеукраїнських кампаній: “АнтиТабачної”, “Чиста Україна”, “Євронаступ”, були співзасновниками громадсько-політичних рухів: Вільні люди, Рух Опору Капітуляції, брали активну участь в Помаранчевій Революції та Революції Гідності.

Читайте також:
Померла учасниця армії ОУН-УПА Ольга Горинь

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна