На Донеччині військові ЗСУ стріляли по авто, яке проривалося до бойовиків, водій помер

 

На Донеччині опівдні у понеділок, 8 лютого, двоє чоловіків на легковику намагалися прорватися крізь блокпост у районі села Вікторівка.

Про це у вівторок, 9 лютого, інформує пресцентр ООС.

“До блокпосту механізованого батальйону в районі населеного пункту Вікторівка Донецької області наблизився цивільний автомобіль ВАЗ-2105, в якому перебували дві особи. На вимогу зупинитися водій не відреагував і навпаки – збільшив швидкість. Військовий зробив попереджувальний постріл вгору, проте автомобіль продовжив рух у напрямку збройних формувань Російської Федерації”, – йдеться в повідомленні.

Враховуючи всі обставини, боєць відкрив вогонь на ураження, внаслідок кількох пострілів водій та пасажир отримали поранення.

Зазначається, що працівники медичного пункту механізованого батальйону надали пораненим першу медичну допомогу та транспортували їх до лікувального закладу, проте водій автомобіля помер дорогою до лікарні.

На місці події працюють представники військової служби правопорядку та правоохоронних органів, обставини з’ясовуються.

Село Вікторівка Волноваського району, що на південь від Докучаєвська, розташоване поруч із селом Петрівське. У цьому районі в 2019 році відбувалося розведення військ.

Читайте також:
На КПВВ “Чонгар” водій на позашляховику намагався прорватися до окупованого Криму. ВІДЕО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна