Служба зовнішньої розвідки створила дитячу сторінку

 

На офіційному сайті Служби зовнішньої розвідки з’явиться окремий розділ – “Дитяча сторінка”.

Доступна вона з кінця 2020 року за посиланням. 

“Ми намагатимемося зрозуміло й доступно розповідати про роботу в розвідці, розміщувати якісь завдання, ребуси, тести тощо. Це дасть змогу тобі перевірити свої здібності. А ще допоможе розвинути і вдосконалити якості, які у перспективі можуть знадобитися не лише для роботи в розвідці, а й під час опанування інших професій. Отже, зосереджуйся і тренуй свою пам’ять, випробовуй кмітливість, посидючість, наполегливість, швидкість мислення та інші якості”, – повідомила пресслужба СЗР.

Так, в одному із завдань дітям пропонують знайти відмінності на картинах Мікеланджело да Караваджо “Шулери”, яка написана 1594 року.  Підказки в СЗР обіцяють опублікувати пізніше.

Також в СЗР вирішили доступно розповісти про роботу в розвідці. Скажімо, крізь призму такого питання: “Які сьогодні більше потрібні люди розвідці: такі як Джеймс Бонд чи “ботани-заучки”, які все знають?” тощо.

Чи інше: “Чи правда, що тому, хто став розвідником, не дозволяють заводити сім’ю і спілкуватися з ріднею?”. Відповіді на ці питання також є на дитячій сторінці СЗР.

Окрема рубрика “Історії про розвідників”. Наразі на сайті опублікована перша історія: “Через печенізький табір”.

Читайте також:
СЗР: Росія хоче реалізувати в Україні сценарій “керованого хаосу”, їй допомагають українські телеканали

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна