Під Новомихайлівкою російський снайпер поранив бійця ЗСУ

 

У неділю, 7 лютого, російсько-окупаційні війська вчинили снайперський обстріл позицій Збройних сил України біля Новомихайлівки Донецької області. Один український військовий зазнав поранення.

Про це інформує пресслужба оперативно-тактичного угруповання “Схід”.

“Внаслідок обстрілу один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїна оперативно доставили до лікувального закладу, де йому надається належна медична допомога”, – йдеться в повідомленні.

Про дії збройних формувань Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через українську сторону Спільного центру контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін.

Нагадаємо, напередодні так само біля Новомихайлівки Мар’їнського району два українські воїни загинули від підриву на невідомому вибуховому пристрої.

Читайте також:
Унаслідок підриву на Донеччині загинули Олексій Подвезенний і Назарій Поліщук із 28 омбр. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна